Bush - Ahmadinejad debatt

Den irankse preidenten har hatt en pressekonferanse, bare noen dager før han skal fristen som FN har satt for frysning av Irans atomprogram, han har også lansert en ide om en debatt mellom ham selv om bush. Synes ideen om en direktesendt debatt mellom den amerikanske presidenten og den iranske presidenten hadde vært et meget morsom og spennende sak, men det kommer neppe til å skje. 

Dette blir litt spennende når USA endelig gir visum til den tidligere iranske  presidenten Khatami, og han skal ha møter bl.a. med den tidligere amerikanske presidenten Carter. Kan dette bety at vi nærmer oss en løsning på konflikten mellom Iran og verdenssamfunnet (egentlig USA)? Det ser ihvertfall ikke ut som Iran kutter ned på produksjonen, noe som teknisk sett er hlt legitimt! Det er lov å håpe, men jeg er samtiidg litt pessimistisk med tanke på at mange i USA ser ut til å ønske konfrontasjon.

- Shoaib 

Kommentarer:
Postet av: snobar

Beklager Shoaib, men jeg tror du kan forberede deg paa det verste. Rumsfeld kaller alle som stiller kritiske spm ved USAs politikk vs Irak/Iran for FASCISTER, og hans Zionist-venner i AEI heier saa godt de kan. Se - Surrender or bomb (Iran), sier Micheal Ledeen om USAs valg i Irak!Du var ikke paa debattmoete i gaar, vel? Skulle gjerne sett ditt referat.

31.08.2006 @ 16:02
URL: http://nidstang.blogspot.com
Postet av: Shoaib

Det ser slik ut, og jeg tror ikke de skønner hvor langt dette kan gå ... En Iran krig kan bli mange ganger verre enn det som skjedde / skjer i Irak.Jeg ser at Carter jobber hardt, men tror dessverre at Bush & co kan komme til å kjøre hele greia i grøfta :(Nei var nok ikke på humanismens hus igår, skulle gjerne deltatt, men var opptatt på andre fronter.

31.08.2006 @ 19:04
URL: http://islam.weblogg.no
Postet av: Shoaib

link verdt å få med seg:http://www.antiwar.com/solomon/?articleid=9635

01.09.2006 @ 23:58
URL: http://islam.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1927302
hits Site Meter