Enda en smart uttalelse fra Donald

"It is unknowable how long that conflict [the war in Iraq] will last. It could last six days, six weeks. I doubt six months." -in Feb. 2003


Kommentarer:
Postet av: Donald Rumsfeld.

Jeg tror vi vil ha behov for amerikanske styrker og til og med to militærbaser for å å hindre innblanding fra utlandet, sier Talabani i et intervju med den amerikanske avisen The Washington Post. - Jeg ber ikke om 100.000 amerikanske soldater, 10.000 soldater og to flybaser vil være nok, legger han til.

Postet av: Donald Rumsfeld.

Smart uttalelse fra Normann .To nordmenn i krigEn 29-årig norsk mann er i Oslo tingrett tiltalt for å ha planlagt å sprenge den amerikanske og den israelske ambassaden i Oslo, samt drepe den israelske ambassadøren. Han er født og oppvokst i Norge. I juni ble han arrestert i Lübeck, Tyskland. I bilen fant politiet manualer til panservernraketter, islamistisk litteratur, og flere titusener av kroner i utenlandsk valuta. I følge Dagbladet, som tidligere har intervjuet han, anser han seg selv som en ”hellig” kriger som skal slåss for sine muslimske ”brødre og søstre” i Palestina, Irak og Afghanistan. Til Dagbladet kunne han fortelle at han ”hatet jøder.”En av de norske soldatene som Dagsavisen intervjuet i Afghanistan var en 21-åring (soldatens navn var anonymisert). Han tilhører reaksjonsstyrken med hovedbase i Mazar-e Sharif. Soldaten kunne fortelle at kamptreningen som nordmennene har gjenomgått på forhånd gjør de godt utrustet til å bekjempe Taliban, dersom de blir satt inn i kampene i sør. 21-åringen sa at han meldte seg for utenlandsoppdraget fordi han ville være med på gjenoppbyggingen av Afghanistan. Han er for øvrig muslim, med familie i fra Tyrkia. Soldaten kunne fortelle at det var lett for han å knytte bånd til de lokale afghanerne. Denne 21-årige, muslimske nordmannen er en del av den samme krigen som 29-åringen i Oslo tingrett er – men på motsatt side. Om du ennå ikke ser at denne konflikten berører oss alle, kan jeg minne deg om følgende: Vinterens såkalte ”karikaturstrid” toppet seg da radikale islamister - slik som Hizbollah-leder Sayyed Hassan Nasrallah i Beirut og prestediktaturet i Iran - oppfordret til angrep mot Danmark og Norge. Ambassadene og konsulatene i Damaskus, Beirut og Teheren ble brent ned av rasende folkemengder. I opptøyene som fulgte ble rundt 40 mennesker drept, blant annet i Nigeria, Pakistan og Afghanistan. Den norske leiren i Meymaneh i Afghanistan ble stormet av Taliban-sympatisører med automatgeværer, håndgranater og rakettdrevne granater. De kjempet for livet. Angrepet ble slått tilbake. Den norske styrken ble ikke trukket ut av Afghanistan.

Postet av: Al-Qaeda

Al-Qaeda er ved at få grebet om SomaliaKampe mellem islamiske soldater og civile kostede i dag tre livet. Havnebyen Kismayo er nu i hænderne på islamiske militære styrker.


Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/2150393
hits Site Meter