tragisk julefeiring i Bagdad

Julefeiringen i Bagdad ser ut til å ha falt offer for konflikten. Jeg håper det ikke er noe som har skjedd for evig, og at juletreselgerne neste år vil føle seg trygge nok til å dra til Bagdad for å selge juletrær til de kristne.

Kommentarer:
Postet av: Martin

Trist..godt du tar opp dette Shoaib ;)DU har nok forstått min skepsis til din tro, og det forstår jeg om du tar personlig. Men jeg har inntrykk av at du er et godt menneske som ikke er redd for diskusjoner og å få ting frem i lyset. Du virker ihvertfall å være opptatt av at andre har det bra. Og det er jo så viktig at meg og deg og alle andre i vesten også fokuserer på, at vi klarer å se lenger enn vår egen nesetipp. Håper du har en kjempefin høytid (vet ikke om du feirer den da men om du gjør det)

24.12.2006 @ 22:25
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Shoaib

Feirer nok ikke julen i seg selv, har bare ferie ;) men denne gang kommer den muslimske høytiden Id ul Adha på samme tid nesten (denne har sammenheng med profeten Abrahams offervilje). Det med å være genuint opptatt med andre menneksers ve og vel er for meg en viktig og integrert del av islam.God jul og godt nytt år til deg og dine også :)

24.12.2006 @ 22:46
URL: http://islam.weblogg.no
Postet av: Martin

Slik jeg forstår det har islam vært positiv når det gjelder sosial urettferdighet mellom klassene osv. Så ikke noe sjokk sånn sett ;)

24.12.2006 @ 22:53
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Shoaib

hehe, takk for det :)

24.12.2006 @ 23:15
URL: http://islam.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/3261758
hits Site Meter