Imamer kastet av fly

En nyhetssak som ikke vekket så altfor mye interesse, men den sier noe om den stadig minkende toleransen i "de fries land" dessverre.

Kommentarer:
Postet av: Sexy Sadie

Vestens offentlige rom er ikke bygget for muslimske bønner. Og pga terroren som har herjet den senere tiden så burde kanskje imamene ha droppet aftenbønnen. Om ikke andre imamer som var til stede ville forstått det, så hadde Gud forstått det.

24.11.2006 @ 22:31
URL: http://sexysadie.norblogg.net
Postet av: Shoaib

Sexy Sadie: Tja, hva mer skal man kutte? Skal man ikke "se" for muslimsk ut heller? Heromdagen ble en jødisk rabbi stoppet i canada fordi "noen passasjerer trodde han var muslimsk" ... sikher blir mobbet av samme grunn. men muslimer som opplever det samme skal kanskje tåle det, fordi de ER muslimer?Her vil jeg sitere Benjamin Franklin "Those who would trade freedom for security deserve neither"

24.11.2006 @ 22:39
URL: http://islam.weblogg.no
Postet av: Shoaib

http://www.youtube.com/watch?v=W3CdNgoC0cE&eurl=http://www.youtube.com/watch?v=R4_s4Un0TkI&NRhan var nok ikke muslim, men svart ... så litt greit var vel dette også ...

25.11.2006 @ 03:06
URL: http://islam.weblogg.no/
Postet av: Islamistisk fundamentalist.

http://www.youtube.com/watch?v=R4_s4Un0TkI&NROffentlige PCer er utmerket til å spre militant propaganda og rekrutterere nye selvmordsbombere. Stå på for kalifatet.

25.11.2006 @ 11:55
Postet av: Shoaib

Jupp, du vet at det var det han gjorde?

25.11.2006 @ 13:28
URL: http://islam.weblogg.no
Postet av: PonderN

Men hvorfor reiser han seg ikke og blir med dem ut? Det er enten et forsøk på å skaffe seg martyrpoeng eller være obsternasig kun for gleden av det. Selv om jeg hadde blitt forbanna i en lignende situasjon må en da bare gå hvis en blir bedt om det.De kunne garantert ha ordnet det på andre måter, men herregud.

27.11.2006 @ 12:45
Postet av: Shoaib

Nå har jeg ikke blitt tased noen gang, og har ingen planer om å bli det, men ifølge de som har greie på det er det å stå på bena en ganske stor utfordring for de fleste en lang stund etterpå. Så i verste fall sender de støt gjennom ham som jør at han ikek kan reise seg, så skriker de at han skal reise seg, og gir ham støt igjen fordi han ikke gjør det ... men synes kanskje de andre studentene ble litt for tafatte nesten, på annen side ... man forventer ikke at politiet skal oppføre seg slik.

27.11.2006 @ 14:28
URL: http://islam.weblogg.no
Postet av: PonderN

Ja, det er klart. Hvis det er tilfelle er det en annen sak. Men hvis det stemmer at han ble bedt om gå fordi han ikke kunne identifisere seg så er det latterlig ikke å følge dette. At da politiet blir tilkalt er vel vanlig prosedyre antar jeg. Men angående politivolden er den nok mer utbredt enn vi tror.

27.11.2006 @ 14:36
Postet av: Shoaib

Enig i at det var en dum sak, men jeg tror det faktisk var politiet som var på biblioteket ... disse campusene har egne politifolk som løper rundt der, og skjønte jeg det rett så var det en politivakt som ville sjekke ID, noe han da ike hadde. Uklart om han prøvde å slåss med dem, men jeg tror ikke det.

27.11.2006 @ 15:31
URL: http://islam.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/2855456
hits Site Meter