Israel medlem i røde kors

Israel har blitt akseptert som medlem av røde kors, samtidig som man har kommet med et nytt symbol. En krystall.

Når jeg nå er inne på Israel må jeg samtidig applaudere israelske medier. Disse er som regel er mye tøffere mot den israelske regjeringen enn det europeiske medier er.

Kommentarer:
Postet av: Peder Dahl

Honnør til forfatteren av denne lille notis.La oss alle kjempe for en fri og variert presse uten propaganda.Jeg har hentet et lite sitat fra Magasinet i Dagbladet. Få er likevel i tvil om at israelske aviser, tv og radio har stort spillerom for kritisk journalistikk. De befinner seg også langt unna de palestinske myndighetenes fjernsynskanaler og aviser når det gjelder bruken av reindyrket propaganda. Israelske journalister har som regel lengre fartstid, økt profesjonalitet, og ikke minst: De fungerer innenfor demokratiske strukturer. Dette bekreftes av Palestinian Human Rights Monitoring Group, som i fjor undersøkte på hvilke måter palestinsk og israelsk presse har dekt al-Aqsa-intifadaen.

Postet av: Shoaib

Ni palestinmerne har ikke gode meider, enda. Mye av det kan vi takke den sekulære (neida, det har ingenting med saken å gjøre, men når man fremmer de relgiøses tilhørighet ved enhver anledning, hvorfor ikke de sekulære? :) ) palestinske ledelsen, med høy grad av korrupsjon for. I den arabiske verden er det imidlertid flere veldig gode medier som vokser frem. Al Jazeera er bare et eksempel, en rekke aviser i Libanon er også meget gode. På høyde med, og ofte (Min meget subjektive mening) bedre enn noe man finner her i vesten IDAG.

26.06.2006 @ 18:22
URL: http://islam.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1517940
hits Site Meter