Kristen leder oppfordrer til drap

Den kristne pastoren Pat Robertson har oppfordret til drap på den venezuelanske presidenten Hugo Chavez.

Robertson kom med denne oppfordringen til drapet gjennom sitt populære program "the 700 club" Som forsåvidt sendes av den nystartede norske verdikanalen.


Noen som tror at enhver kristen vil bli tvunget til å ta avstand fra Robertsons uttalelser?  (Bare for å ha nevnt det, jeg tror IKKE at kristne flest støtter en slik drapsoppfordring, men problemet er at når en muslim kommer med en ekstrem uttalelse så angripes hver muslim og blir avkrevd en forklaring. Det skjer ikke med andre. Poenget er ikke at det burde skje med andre også, men heller at det burde heller ikke skje med muslimer. )

- SS

Kommentarer:
Postet av: Qalm

Faktisk så var denne mannen en seriøs presidentkandidat for republikanerne i 1988. Nesten skremmende...Qalm

25.08.2005 @ 01:38
URL: http://islam.weblogg.no
Postet av: Trond

Vel det har vært verre folk en han som har stilt til presidentkandidat i USA. Pat Bucanan er en, men vi burde virkelig være glade for at tidligere vise-president Dan Quale aldri ble president.

31.08.2005 @ 21:32
URL: http://trond.weblogg.no
Postet av: Harald, Oslo

Det er en forskjell på ordkrig mellom venezuela og usa og det du viser til.Siden en del ekstreme muslimske grupperinger prøver å starte krig mellom kristne og muslimer (i europa) så regner jeg med at det ville være i de som ikke er interessert i dette sin interesse å understreke at ekstreme muslimer ikke prater for de. Når islamistiske militante rabler i vei om at det er hver muslim sin plikt å utføre jihad mot vesten som en obligatorisk del av sin tro og slikt tøys så går det direkte på de som han prøver å prate for, nemlig muslimer. Mens det går helt tydlig frem at Robertson prater om at den amerikanske staten skal foreta seg noe, ikke at kristne skal samle inn kollekt til et attentat mot chavez. Derfor er det den amerikanske staten som er nødt til å benekte hans uttalelser (som de også har gjort), ikke alle som er kristne.

12.10.2005 @ 00:48
URL: http://blogg.feilinformert.net/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/191545
hits Site Meter