Kan det tenkes?

Igjen ser vi sivile døde palestinere i nyhetene. Israelske styrker beklager, men sier at det er Hamas regjeringen og de militante som har skylden. Noen momenter rundt dette:

1) Under okkupasjonen greide ikke Israelske styrker, noen av de best trente og tyngst utrustede soldetene i verden, å få helt kontroll på motstandsbevegelsen. Hvordan forventes da en palestinsk stat å få det til med mye mer begrensede resursser? Husk, USA greier ikke å hindre angrep mot egne soldater i Irak idag, hvordan skal palestinerne greie å fullstendig hindre angrep mot Israel?

2) Tanken om at de militante som angriper Israel er skyld i drapene på sivile palestienre er interessant. Det vil si at når en enhet, enten det er en stat eller person, gjør en handling, så er de direkte ansvarlige for konsekvensene av en motreaskjon. En meget radikal tanke, og interessant nok er det de samme menneksene som vil nekte at terrorangrepene mot USA 11. september hadde noe med USAs politikk å gjøre, eller at bombeangrepene i London skjedde på grunn av britisk utenrikspolitikk. Denne tankegangen vil nemlig ansvarstille det amerikanske, og britiske, regimet DIREKTE for det som skjer i en motreaksjon.

3) En tredje tanke som slår inn. Hvis en har lest Victor Ostrovsky's meget spennende bøker By way of deception, og The other side of deception, så lurer en på hva som virkelig skjer her. Det har vært en rekke sivile dødsfall i Gaza nylig. Israelske styrker gjr sjelden så mye feil på så kort tid. Kan det tenkes at det er krefter som ligger bak som ikke ønsker fred? Det virker konspirasjonteoretisk, men kan det utelukkes? Husk i så tilfelle også  forsøket på våpensmugling av de fanatiske settlerne fra USA. Dette ble stoppet, hvor mange er det som slipper gjennom? Legg også merke til at han ville "jakte på arabere", en syk mentalitet ligger bak dette. Disse menneskene vil stikke kjepper i hjulene når og hvis de kan. Det skremmende er at han ikke blir siktet for de mulige planene om å bruke disse våpnene, men illigal besittelse av militære våpen.
Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1508686
hits Site Meter