Donald sier ...

Vi har lest mange av de morsomme sitatene som Bush kommer med, og vi ler litt av de, men han er ikke den eneste i regimet i washington som kommer med slike utsagn ... DOnald har noen perler han og ...  Jeg mener ikke disney figuren som var ganske dum men ellers en ålreit og likandes kar, men utenriksministeren som er en motbydelig klyse, og mange mange ganger dummere:

Sliter med å finne det dummeste sitatet fra ham, så jeg tenkte jeg skulle lage en dagens donald sitat, så her følger dagens:

"Reports that say that something hasn't happened are always interesting to me, because as we know, there are known knowns; there are things we know we know. We also know there are known unknowns; that is to say we know there are some things we do not know. But there are also unknown unknowns -- the ones we don't know we don't know."

Kommentarer:
Postet av: Trond

Liekr du bush vitser sier du. Ja da biurde du sjekke ut denne siden her http://trond.weblogg.no/valg/

22.09.2006 @ 00:09
URL: http://www.trondsite.tk/
Postet av: Shoaib

hehe morsom :) Så Olaf Thommessen på redaksjonen idag forresten, godt å se ham i gang igjen med full styrke, og når jeg er enig med ham i mye også er det bare en ekstra pluss i margen! :D

22.09.2006 @ 00:20
URL: http://islam.weblogg.no
Postet av: Naser Khader

Olaf Thommessen er en populist som vil på stortinget ved hjelp av den Pakistanske lobby.Han er mer patetisk enn Georg Galloway og røde Ken i London.

Postet av: Martin

Det Donald-sitatet var jo genialt. Hvor har han sagt det? =P rimelig langt til å være sagt av ham, for ikke å snakke om dypt. (ikke som i EGENTLIG dypt men Donald-dypt)

22.09.2006 @ 01:54
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Shoaib

Martin; hehe, han sa det i et department of defence meeting i 2002. link her: http://www.defenselink.mil/transcripts/2002/t02122002_t212sdv2.html

22.09.2006 @ 09:12
URL: http://islam.weblogg.no
Postet av: Shoaib

Kjære "Naser Khader"Livet er vanskelig, men å skrive her er lett ... det er 2 enkle regler (mer kommer etterhvert) 1) skriv under et navn man kan respondere på, ikke nødvendig å bruke eget selvsagt. Men dumt om man bytter for hver gang man skriver noe, og når du legger inn navnet til kjente personlighter blir det litt dumt. 2) se om en lenke faktisk har NOE relevans til saken

22.09.2006 @ 09:32
URL: http://islam.weblogg.no
Postet av: Naser Khader

Populismen til Olaf Thommesen er relevant ,du brakte hans navn på bane.

Postet av: Shoaib

Kjære "Naser Khader",Det var da ikke referansen til Olaf Thommesen jeg klagde på, det var lenken du la til om Naser Khader.

22.09.2006 @ 13:28
URL: http://islam.weblogg.no
Postet av: Naser Khader

Naser Khader er min helt ,ikke Arfan Qadeer Bhatti .

Postet av: Shoaib

Velger igrunn ingen av dem, da Iraf Qadeer Bhatti (IQB) ikke akkurat var eller er idealmuslim heller. Men jeg undres egentlig hva han tenker. Synes det er helt greit at du skriver under navnet til din helt, som jeg synes er en bedre og ærligere mann enn IQB selv om jeg er uenig med ham i det meste, men da bør du gjøre det konsekvent! Bruke navnet hans altså. :D

23.09.2006 @ 02:22
URL: http://islam.weblogg.no
Postet av: Iraf Qadeer Bhatti (IQB)

Da har du et meget stort problem.Arfan Qadeer Bhatti - Iraf Qadeer Bhatti (IQB)ER EN PSYKOPATISK MORDER ,som er hjernevasket av radikale islamistiske taper muslimer.Naser Khader er seriøs demokratisk politiker som jeg kunne stemme på.Vi kaller drittsekken Arfan og ikke Irfan.Advarer kollegerPersoner som jobber i media forteller Nettavisen at de selv har opplevd Bhatti som svært kontaktsøkende og flørtende. Han sender gjerne personlige, intime tekstmeldinger. Nettavisen er kjent med at kvinnelige journalister i hovedstaden skal ha advart hverandre mot Bhatti. Bhatti er flere ganger undersøkt av rettpsykiatrisk sakkyndige, deriblant professor Berthold Grünfeld. Ifølge rettsdokumenter er Bhatti «funnet å ha mangelfullt utviklede sjelsevner». - Livsstilskriminelle psykopater er uten samvittighet. De er opptatt av egen tilfredsstillelse og bryter ofte andres grenser – gjennom for eksempel å være for personlig - for å nå egne mål, sier voldsforsker Ragnhild Bjørnebekk.

Postet av: Shoaib

Hva er mitt "store" problem her da mener du?

01.10.2006 @ 00:19
URL: http://islam.weblogg.no
Postet av: Iraf Qadeer Bhatti (IQB)

Hva er ditt "store" problem ?Nei å likestille Arfan Qadeer Bhatti - Iraf Qadeer Bhatti (IQB)og Naser Khader er kanskje riktig for deg.Han var jo en dypt troende muslim som var ferdig hjernevasket fra det islamistiske miljøet i Pakistan.Han kunne vel gjøre nytte for seg.Naser Khader er en kokosnøtt og Qvisling like simpelt menneske som Hamid Karzai .Du har ikke noe stort problem jeg forstår det.Frihetskjempere er på et mye høyere nivå enn Qvislinger.

02.10.2006 @ 21:13
Postet av: Shoaib

Har jeg likestilt de da? jeg sier bare at jeg ikke ser på noen av de som en helt. men jeg må si at det er vanskelig å fatte noe fornuftig i det du sier. Skal en mann som er en forbryter være "hjernevasket" av "islamistiske miljøer" i pakistan? Tror han er en simpel kriminell jeg, og noe mer enn det har vi faktisk ikke sett noe bevis på. Med mindre du sitter på noe vi andre ikke vet, i så tilfelle bør du kanskje melde deg for politiet. Eller er det slik at "slike som han" fortjener litt straff uansett, bevisene er ikke så viktige likssom.

02.10.2006 @ 21:19
URL: http://islam.weblogg.no
Postet av: Jeg lever for islam, og hater norske verdier

en skikkelig psykopatisk kriger?Arfan Qadeer Bhatti (25) har vært kriminell siden han var 13 år gammel. En virkelig versting.

Postet av: Shoaib

Han er nå først og fremst en kriminell. Det virker som han fremdeles er kriminelt orientert.


Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/2116619
hits Site Meter