Litt mer om Darwin

Jeg har jo mine meninger om Darwin, men et poeng må jeg gi ham, det var at han satte opp endel forutsetninger for sine teorier, og sa at fikk man ikke bevis på dette, ja så tok han feil. Desverre ser vi at de som kom etter ham ikke helt har levd opp til dette ...  Titt og ofte hører vi om at man endeling har funnet en fossil av en av disse overgangsartene, desverre har man ikke helt greid å finne en som har vært ekte så langt. Mitt problem med MSM (main stream media) er at mens 'oppdagelsen' av slike ting vies mye plass, så bruker man lite tid og plass på de samme når disse motbevises.

 

De som ikke er enige med de rådende krefter på dette blir fremstilt som idioter, heldigvis finnes det unntak. Jeg var glad for å lese en artikkel om Intelligent Design i Aftenposten idag som faktisk var informativ, og ikke dømmende på noen som helst måte ... hverken den ene eller den andre veien. 

 

-SS 


Kommentarer:
Postet av:

HeiFor deg som driver denne bloggen s er det pinlig at du fremdeleser drar frem de skalte manglende overgangsformene. Det betyr at du mangler helt grunnleggende kunnskaper om dette.For det frste s finnes forskjellige utviklingsrekker veldig godt belagt og det kommer satdig nye deler av puslespillet p plass.For det andre er det ikke merkelig at overgangsformene er noe tynnere representert/vanskeligere finne. Utviklingen av nye arter skjer ofte i sprang, der overgangsformene bare eksisterer i et begrensa omrde i en begrensa periode.Darwinist

17.09.2005 @ 10:41
Postet av: SS

Vil det si at man trenger vre enig med deg for kunne pberope seg at man forstr dette? Arroganse av ytterste merke dette da!

04.12.2005 @ 03:18
URL: http://islam.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/187421
hits Site Meter