Al Jazeera på engelsk

18431-6

Fra Onsdag 15. november har vi hatt kunnet se den Qatar baserte nyhetskanalen Al Jazera på engelsk. Et kjempeskritt i retning av en mer balansert mediehverdag, og for de som måtte lure, Al Jazeera er ikke akkurat noe propagandakanal for den ene eller den andre siden. Kanalen viser et dystert bilde av hverdagen i Midtøsten, men lar alle synspunkter få plass.

Kommentarer:
Postet av: Frode

Det er faktisk rett og slett en kjempe kanal!

19.11.2006 @ 14:17
Postet av: Martin

Har sett litt på den via nettet. Interresant å få med seg så en ikke drukner oppi det vestlige nyhetsbildet hele tiden. Og nå noe som ikke har noe med denne saken å gjøre så tilgi meg for det =) ..men jeg så at du skrev på Trond sin side om at du støtter Gjønnesutvalget på at staten skal ha en sær-rett iforhold til andre trossamfunn. Altså at den fortsatt skal dominere, men være frierere til å utnevne sine egne biskoper osv. Lurte på om du kunne skrevet ett innlegg om dette?

19.11.2006 @ 17:03
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Shoaib

Martin, det var ikke ment til spørsmål av denne typen da, så du er absolutt tilgitt :)Jeg skrev et innlegg i boken Stat, kirke og menneskerettigheter, skal se om jeg finner den. Legger den i så tilfelle ut på bloggen.

Postet av: Shoaib

Frode: helt enig, bare sett på den noen timer nå, men det virker kjempebra!


Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/2776255
hits Site Meter