Patetisk og beklagelig

Synes det er merkelig, og patetisk, hvordan debatten rundt stortingsvalget har dreide fullstendig vekk ifra hva politikerne vil gjøre om de kommer til makten, og heller dreier seg om hvorvidt de vil kunne danne regjering eller ei. Jeg skjønner jo at det har noe å si sånn med tanke på troverdighet, men at det blir den viktigste saken i enhevr politiker duell synes jeg blir litt tragisk. Man kan beskylde frp for å lage sirkus av hele saken, men de andre partiene har da absolutt ikke noe å være stolte av i denne saken heller.

 

Tror desverre at det kommende valget er et av de viktigste i nyere historie, det beklagelige er at ingen synes å være klar over det, i det spillet man bedriver i den politiske arena. Synes den delen igrunn kan, og bør, vente til 13. september, så kan man begynne å snakke om hva som er mulig og hva som ikke er mulig.

 

- SS


Kommentarer:
Postet av: Knut Stian Olsen

Ja det er jeg helt enig i. Det er forbløffende lite fokus på sakene til partiene i denne valgkampen.

20.08.2005 @ 22:46
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Qam

Å danne en flertallsregjering er jo en viktig sak i seg selv. I alle fall for de som inngår i det rødgrønne alternativet. Dersom det blir en realitet, så vil det være første gang på snart 30 år (hvis jeg ikke tar helt feil, så at det er mye fokus på det er ikke unaturlig. I tillegg, man kan alltid stille spørsmålet om hvem som har ansvaret for at det er mye fokus på spillet rundt valgkampen, og ikke sakene? Mediene, eller partiene???Jeg tror ikke partiene ikke vil prate sak. De får sjeldent mulighet. Det fenger ikke nok.Qalm

23.08.2005 @ 16:54

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/185349
hits Site Meter