Hyklersk eller latterlig ... En diskusjon fra document.no

Det startet med en kommentar til et innlegg på nettstedet document.no. Noen mener da at det burde fortsette på min blogg, noe jeg synes er helt ok, men det ble litt feil med en tråd som ikke passet i det hele tatt. Derfor tenkte jeg å ta diskusjonen videre her!

Mitt innlegg lød som følger:

Synes dct er interessant at Kubaisis skriverier får applaus fra denne siden når han angriper islam og muslimer, men når samme kritikk rettes mot noen andre er det ikke like forbilledlig lengere? Det er et ord som brukes om slike dobbeltstandarder! Hyklersk!


Svaret jeg fikk fra denne leseren av document.no:

Shoaib mener at det er hyklersk av document.nos lesere å støtte de deler av Kubaisis kritikk av islam og muslimer som vi anser som riktige, uten samtidig å være enig i hans kritikk av Anfindsen og andre lignende islamofobe og fascistiske Hitler-skikkelser. Altså, enten må vi være enige i alt Kubaisis ytrer, eller ingenting - i hvert fall hvis vi skal unngå å bli kalt hyklere.

Latterlig.

For det første er det interessant at leseren identifiserer seg så mye med document.no, siden han/hun kaller seg "vi fra document.no", for jeg er ganske sikker på at dette ikke er Hans Rustad. Er det ham, så vil jeg gjerne at han legger kommentarer under eget navn, det samme med andre også, synes det å kalle noen "fryktelig ensisig" blir litt dumt i lengden, men siden vedkommende bruker dette så er det det eneste navnet jeg har.

Så, kjære fryktelig ensidig. Du synes å mene at det er latterlig det jeg sier, men det ser ut til at du har misforstått totalt det jeg mener. Jeg har aldri ment at man må være enig med Kubaisi, er det sjeldent selv jeg! Men poenget er at når man applauderer kritikk fra person a mot x, men synes det er fryktlig når person a kommer med helt den samme kritikken av y, så er man hyklersk. Det er å behandle kong Salamo og Jørgen hattermaker veldig ulikt. Det er ikke det å være enig som er poenget her, selvsagt kan man ikke være enig i alt noen sier, men det er det å mene at man bør kunne angripe a, men ikke b. Det er ikke noe annet enn hyklersk!

Kommentarer:
Postet av: Dm selv

Her er utgangspunktet Basim Ghozlan vil gjerne kaste dritt p Walid Al-Kubaisi, kanskje han er truet til skrive denne sjikanerende kronikken mot Anfindsen ?http://www.islam.no/forum/forum_posts.asp?TID=2963&PN=0&TPN=1Her har du komentarenShoaib mener at det er hyklersk av document.nos lesere sttte de deler av Kubaisis kritikk av islam og muslimer som vi anser som riktige, uten samtidig vre enig i hans kritikk av Anfindsen og andre lignende islamofobe og fascistiske Hitler-skikkelser. Alts, enten m vi vre enige i alt Kubaisis ytrer, eller ingenting - i hvert fall hvis vi skal unng bli kalt hyklere.Latterlig.Skrevet av: Nvan at Oktober 15, 2006 03:26 EMDet kan vre vi som er uenig meg Al-Kubaisi, du m sprre Nvan ,ikke "vi fra document.no"?Herhttp://www.document.no/weblogg/archives/010158.html#192464

16.10.2006 @ 12:08
Postet av: Hyklersk eller latterlig

De latterlige hyklerne har lrt av bde Hiltler-Jugend og opprrerne i Sunni-triangelet.FRP, DF og Sverigedemokratene m terroriseres med vold til holde kjeft.Demoktati ala islam ?Hykleri og dobbeltmoral !Maskerade vnsteraktivister stormade Sverigedemokraternas mte vid Medborgarhuset i Eslv under sndagen. Sverigedemokraternas partisekreterare Bjrn Sder skadades och fick fras till sjukhus.

Postet av: Shoaib

S du klipper en persons kommentar p en annen blogg for lime det inn her?

16.10.2006 @ 17:18
URL: http://islam.weblogg.no
Postet av: Shoaib

Basim Ghozlan vil gjerne kaste dritt p Walid Al-Kubaisi, kanskje han er truet til skrive denne sjikanerende kronikken mot Anfindsen ?Noe sier meg at du hverken kjenner Basim Ghozlan eller Walid al Kubaisi. Kjenner begge to og er sikker p at s ikke er tilfelle!

16.10.2006 @ 17:19
URL: http://islam.weblogg.no
Postet av: yvind, Mechelen

"ett strre antal vnsteraktivister" hres av en eller annen grunn ikke ut som "islam" for meg. Det hres ut som "ett strre antal vnsteraktivister". Ellers er det interessant se hvor fort al-Kubaisi gikk fra vre anti-islamsk posterboy til hatobjekt, uavhengig av om folka som n skjeller han ut ogs er hyklere. Alt det skulle til var si: hei, du, er det en bjelke jeg ser i yet ditt?Sammenligningen med fortidens fascisme er i blant helt kurant. Om den er kurant i forhold til Anfindsen-brdrene vet ikke jeg, siden jeg forsker spare min mentale helse for idiotisk tallmagi, fordreid og kunnskapsls gjengivelse av islamsk teologi, "janusansikt"-prat og "se-s-tolerante-vi-egentlig-er-for-vi-snakker-med-Basim-Ghozlan". At de tingene jeg fikk med meg fr jeg sluttet beske deres rlige tenkning kveiker opp under slikt dritt jeg stadig kommer over p diverse nettsider er det derimot ikke ndvendig ha doktorgrad i litteraturvitenskap for forst.Dersom folk kvekker som fascister fortjener de ogs f hre det. Dersom folk bare har vett til protestere mot en type kvekkere (i dette tilfellet de med langt skjegg, Koranen i bokhylla og inspirasjon fra diverse tvilsomme koranfortolkere) s fortjener de ogs hre det.

16.10.2006 @ 17:29
URL: http://www.oyvindstrommen.be/?p=89
Postet av: .

Nvan, 2006-08-03Hehe, "Islamdebatt v2.0" har utviklet seg til bli akkurat slik som jeg forventet. Bjrn Strk kaller debattanter islamofober, mens yvind Strmmen - som stadig henger i skjrtene til Strk - venter tlmodig p tur for kalle dem fascister. Det er hans favorittord. Nivet tiltrekker andre p samme niv. yvind, Mechelen, 2006-08-07Nvan: N var det vel strengt tatt Ulrik som lanserte begrepet fascister her, og hintet om at "skapfascister" sitter rundt om og dessuten fremdeles er "trendy", hva alt det n skal bety. Fascisme er heller ikke mitt favorittord, men jeg har ikke tenkt la vre kalle folk som er fascister for fascister, selv om det mtte vre aldri s politisk ukorrekt ;). Vyrdsamt yvind

16.10.2006 @ 20:57

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/2359340
hits Site Meter