Hyklersk eller latterlig ... En diskusjon fra document.no

Det startet med en kommentar til et innlegg på nettstedet document.no. Noen mener da at det burde fortsette på min blogg, noe jeg synes er helt ok, men det ble litt feil med en tråd som ikke passet i det hele tatt. Derfor tenkte jeg å ta diskusjonen videre her!

Mitt innlegg lød som følger:

Synes dct er interessant at Kubaisis skriverier får applaus fra denne siden når han angriper islam og muslimer, men når samme kritikk rettes mot noen andre er det ikke like forbilledlig lengere? Det er et ord som brukes om slike dobbeltstandarder! Hyklersk!


Svaret jeg fikk fra denne leseren av document.no:

Shoaib mener at det er hyklersk av document.nos lesere å støtte de deler av Kubaisis kritikk av islam og muslimer som vi anser som riktige, uten samtidig å være enig i hans kritikk av Anfindsen og andre lignende islamofobe og fascistiske Hitler-skikkelser. Altså, enten må vi være enige i alt Kubaisis ytrer, eller ingenting - i hvert fall hvis vi skal unngå å bli kalt hyklere.

Latterlig.

For det første er det interessant at leseren identifiserer seg så mye med document.no, siden han/hun kaller seg "vi fra document.no", for jeg er ganske sikker på at dette ikke er Hans Rustad. Er det ham, så vil jeg gjerne at han legger kommentarer under eget navn, det samme med andre også, synes det å kalle noen "fryktelig ensisig" blir litt dumt i lengden, men siden vedkommende bruker dette så er det det eneste navnet jeg har.

Så, kjære fryktelig ensidig. Du synes å mene at det er latterlig det jeg sier, men det ser ut til at du har misforstått totalt det jeg mener. Jeg har aldri ment at man må være enig med Kubaisi, er det sjeldent selv jeg! Men poenget er at når man applauderer kritikk fra person a mot x, men synes det er fryktlig når person a kommer med helt den samme kritikken av y, så er man hyklersk. Det er å behandle kong Salamo og Jørgen hattermaker veldig ulikt. Det er ikke det å være enig som er poenget her, selvsagt kan man ikke være enig i alt noen sier, men det er det å mene at man bør kunne angripe a, men ikke b. Det er ikke noe annet enn hyklersk!

Kommentarer:
Postet av: Døm selv

Her er utgangspunktet Basim Ghozlan vil gjerne kaste dritt på Walid Al-Kubaisi, kanskje han er truet til å skrive denne sjikanerende kronikken mot Anfindsen ?http://www.islam.no/forum/forum_posts.asp?TID=2963&PN=0&TPN=1Her har du komentarenShoaib mener at det er hyklersk av document.nos lesere å støtte de deler av Kubaisis kritikk av islam og muslimer som vi anser som riktige, uten samtidig å være enig i hans kritikk av Anfindsen og andre lignende islamofobe og fascistiske Hitler-skikkelser. Altså, enten må vi være enige i alt Kubaisis ytrer, eller ingenting - i hvert fall hvis vi skal unngå å bli kalt hyklere.Latterlig.Skrevet av: Nvan at Oktober 15, 2006 03:26 EMDet kan være vi som er uenig meg Al-Kubaisi, du må spørre Nvan ,ikke "vi fra document.no"?Herhttp://www.document.no/weblogg/archives/010158.html#192464

16.10.2006 @ 12:08
Postet av: Hyklersk eller latterlig

De latterlige hyklerne har lært av både Hiltler-Jugend og opprørerne i Sunni-triangelet.FRP, DF og Sverigedemokratene må terroriseres med vold til å holde kjeft.Demoktati ala islam ?Hykleri og dobbeltmoral !Maskerade vänsteraktivister stormade Sverigedemokraternas möte vid Medborgarhuset i Eslöv under söndagen. Sverigedemokraternas partisekreterare Björn Söder skadades och fick föras till sjukhus.

Postet av: Shoaib

Så du klipper en persons kommentar på en annen blogg for å lime det inn her?

16.10.2006 @ 17:18
URL: http://islam.weblogg.no
Postet av: Shoaib

Basim Ghozlan vil gjerne kaste dritt på Walid Al-Kubaisi, kanskje han er truet til å skrive denne sjikanerende kronikken mot Anfindsen ?Noe sier meg at du hverken kjenner Basim Ghozlan eller Walid al Kubaisi. Kjenner begge to og er sikker på at så ikke er tilfelle!

16.10.2006 @ 17:19
URL: http://islam.weblogg.no
Postet av: Øyvind, Mechelen

"ett större antal vänsteraktivister" høres av en eller annen grunn ikke ut som "islam" for meg. Det høres ut som "ett större antal vänsteraktivister". Ellers er det interessant å se hvor fort al-Kubaisi gikk fra å være anti-islamsk posterboy til hatobjekt, uavhengig av om folka som nå skjeller han ut også er hyklere. Alt det skulle til var å si: hei, du, er det en bjelke jeg ser i øyet ditt?Sammenligningen med fortidens fascisme er i blant helt kurant. Om den er kurant i forhold til Anfindsen-brødrene vet ikke jeg, siden jeg forsøker å spare min mentale helse for idiotisk tallmagi, fordreid og kunnskapsløs gjengivelse av islamsk teologi, "janusansikt"-prat og "se-så-tolerante-vi-egentlig-er-for-vi-snakker-med-Basim-Ghozlan". At de tingene jeg fikk med meg før jeg sluttet å besøke deres ærlige tenkning kveiker opp under slikt dritt jeg stadig kommer over på diverse nettsider er det derimot ikke nødvendig å ha doktorgrad i litteraturvitenskap for å forstå.Dersom folk kvekker som fascister fortjener de også å få høre det. Dersom folk bare har vett til å protestere mot en type kvekkere (i dette tilfellet de med langt skjegg, Koranen i bokhylla og inspirasjon fra diverse tvilsomme koranfortolkere) så fortjener de også å høre det.

16.10.2006 @ 17:29
URL: http://www.oyvindstrommen.be/?p=89
Postet av: .

Nvan, 2006-08-03Hehe, "Islamdebatt v2.0" har utviklet seg til å bli akkurat slik som jeg forventet. Bjørn Stærk kaller debattanter islamofober, mens Øyvind Strømmen - som stadig henger i skjørtene til Stærk - venter tålmodig på tur for å kalle dem fascister. Det er hans favorittord. Nivået tiltrekker andre på samme nivå. Øyvind, Mechelen, 2006-08-07Nvan: Nå var det vel strengt tatt Ulrik som lanserte begrepet fascister her, og hintet om at "skapfascister" sitter rundt om og dessuten fremdeles er "trendy", hva alt det nå skal bety. Fascisme er heller ikke mitt favorittord, men jeg har ikke tenkt å la være å kalle folk som er fascister for fascister, selv om det måtte være aldri så politisk ukorrekt ;). Vyrdsamt Øyvind

16.10.2006 @ 20:57

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/2359340
hits Site Meter