Drap på sivile irakere, i tråd med opplæringen?


Man bør ikke være så fryktelig overasket over amerikanske soldater som massakrerer sivile i Irak. Det er nemlig nettopp det de er trent til.

Dette var da en video av amerikanske soldater som synger om å drepe sivile i Irak, den er fjernet fra siden nevnt her ihvertfall.Kommentarer:
Postet av: Didrik Søderlind

Påstår du virkelig at amerikanske soldater blir trent opp i å massakrere sivilister? Amerikanerne har gjort en god del betenkelige ting i Irak, men denne påstanden er temmelig spesiell.

13.06.2006 @ 14:43
Postet av: Shoaib

Didrik: Det blir en lang følgerekke, men for å ta det veldig enkelt, nei de trenes ikke opp til å massakrere sivile. Men massakre på sivile er en følge av treningen. La meg forklare. Jeg har sett på en rekke intervjuer med dessertører fra US Army (ok, jeg skjønner at de ikke er de mest objektive) som forteller om instruktører som sier rett ut at om man skulle drepe sivile "hadjis", så er ikke det et større problem. Utrykk som ok boys, lets go kill some hadjis" fra ledere og instruktører er vanlige, og skaper en aksept for drap på sivile. Kjenner privat til endel soldater og soldatfamiler i USA og hvis bare halvparten av det de forteller er sant er det ille. Nå skal det sies, soldater verden over trenes i å drepe, poenget er at det amerikanske regimet har besluttet å sende sine soldater inn i en krig hvor soldaten VET (uansett hva de måtte si til FOX-news) at irakere flest hater dem, og vil ikke felle mange tårene om de dør. Dermed skapes en aksept for å drepe sivile, for de er jo ikke "uskyldige sivile", ikke sant?

13.06.2006 @ 19:22
URL: http://islam.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1454457
hits Site Meter