US bruker veto mot fordømmelse

Det er ikke første gang dette skjer. USA legger ned veto mot fordømmelse av Israels drap på sivile palestinere. Fordømmelsen mot drap på sivile palestinere var politisk motivert, må vite. Det mente ihvertfall John "FN-er-til-for-å-kunne-brukes-som-en-verktøykasse-for-USA" Bolton. Hvordan man kan gjøre dette samtidig som man ønsker å fremme menneskerettigheter og demokrati i Midtøsten? Enkelt, ved å ikke se på arabere som likeverdige mennekser ... enkelt ikke sant? Hvordan ellers forklare hvorfor amerikanskproduserte kanoner kan skyte inn i gazastripen, og det er greit, men det samme ikke gjelder palestinske raketter som skytes ut. Greier man å fordømme begge er jeg ikke uenig, men her ble altså veto nedlagt fordi man ikke gjorde noe forskjell på disse to. Skjønn det den som kan.
Kommentarer:
Postet av: Knut Stian Olsen

Enig med deg... Amerikanernes holdninger er en pådriver for fortsatt terror og krig i regionen

12.11.2006 @ 00:15
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Johs Kleppe

FN har et problem.På den ene siden trenger de USA,s vetorett for å få de til å være en del av FN overhodet. På den andre siden vil USA uten blygsel avvepne alle forslag til løsning som går på tvers av deres egen politikk.USA er jo en gammel motstander av FN og vil fortsette å se på FN som en trussel.

12.11.2006 @ 21:02
Postet av: Shoaib

Johs Kleppe, tor nok du har rett. Selv plasseringen av FN er jo feil, å plassere det i et land som er part i de aller fleste konfliktene er jo litt bak mål igrunn. Men jeg holder ikke pusten i påvente av at de skal flytte FN kontoret ...

13.11.2006 @ 00:15
URL: http://islam.weblogg.no
Postet av: President Woodrow Wilson

USA bør ekskluderes fra FNEnig med deg... Amerikanernes holdninger er en pådriver for fortsatt terror og krig .FN må flyttes til Pakistans nordvestlige grense provins (NWFP)http://politiken.dk/udland/article199239.eceSharialovene er menneskehetens eneste håp.

Postet av: Shoaib

Ingen har snakket om å ekskludere USA, og det finnes nok mer nøytrale steder i verden enn både USA og Pakistan. Sveits f.eks?Sharialovene hjelper meg ihvertfall med å leve et godt liv. Hva med deg?

14.11.2006 @ 16:07
URL: http://islam.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/2679703
hits Site Meter