Bomber mot moske i India

Minst 37 mennesker ble drept og over 125 såret i en serie bombeeksplosjoner i den indiske byen Malegaon. Malegaon er en by i den vestindiske staten Maharashtra, med en muslimsk majoritet.

Eksplosjonene skjedde da tusenvis av muslimer samlet seg ved en gravlund for en religiøs feiring og fredagsbønn. To eksplosjoner rammet gravlunden, mens en tredje sprengladning gikk av på et av byens torg. 

Kommentarer:
Postet av: Martin

Så kan en jo spørre seg selv hvem som startet denne konflikten..Uansett har jeg selvsagt en dyp medfølelse med de uskyldige muslimene som ble rammet.

09.09.2006 @ 15:25
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Shoaib

Akkurat denne konflikten? Tja, inntill man vet hvem som står bak er det nok vanskelig å si noe fornuftig.

09.09.2006 @ 15:29
URL: http://islam.weblogg.no
Postet av: Trygve

Shoaib , troverdigheten din ville øke om du ikke opererte som en aktør for den ene siden.Om du poster analyser og nyheter som kritiserer islamistenes agenda ville du bli mere troverdig .http://saag.org/searchb10.asp?search=india&searchtype=all

10.09.2006 @ 14:37
URL: http://saag.org/papers20/paper1940.html
Postet av: Shoaib

Trygve, jeg ser ikke at jeg opererer som "aktør" for noen av sidene, men jeg venter med å si noe til man kan si noe om hvem som stod bak. Ellers poster jeg jo langt ifra så mye som jeg gjerne skulle ønske, men dog. Problemet med sidene du viser til (SAAG) er at de er ganske så ekstremt antipakistanske. Jeg leser sidene fra tid til annen, men finner dem så ensidige at jeg ikke orker dem så ofte.Pek gjerne ut en annen side av en sak jeg legger frem, men ikke forvent at jeg uten videre vil godta det. Men selvsagt, jeg kan ta feil som alle andre :)Hva er forresten islamistenes agenda, og hvem er islamistene ... man må ha definisjonene i orden før man kan legge ut på en diskusjon.

10.09.2006 @ 15:36
URL: http://islam.weblogg.no
Postet av: Trygve

Din seleksjon av sakene du velger å presentere.http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/186768Om du ikke orker å se en sak fra mere enn en side er det greit for meg.Jeg for min del har mye høyere respekt for det Indiske demokrati enn det Pakistanske rasistiske fasist-diktatur.

Postet av: Shoaib

Min seleksjon er islamisme? Jaja, du får mene hva du vil. Men india som demoktati er ikke akkurat så beskrivende som du vil ha det til, med flere massakrer på muslimer. Det verste har skjedd under styret til det hindufundamentalistiske facist partiet BJP. Jeg orker å se mange saker fra ulik side, men en side med halvfacister orker jeg ikke i lengden. Pakistan som rasistisk, facistisk og diktatur må du nesten underbygge.

11.09.2006 @ 20:34
URL: http://islam.weblogg.no
Postet av: Trygve

India med flere massakrer på muslimer.http://saag.org/searchb10.asp?search=india&searchtype=allMed dine selektive briller er det kun muslimer som blir utsatt for terror.Ta på nye briller og intresser deg litt for grupper som blit utsatt for muslimers terror.

Postet av: Shoaib

Nja, send linken til en bestemt artikkel du, det er enklere å forholde seg til. Jeg har ikke på meg selektive briller, men reelle :DJeg leser mye om hvem som utsettes for terror rundt om i verden, og tro meg det er flere muslimer enn ikke-muslimer. FOrskjellen mellom deg og meg er at jeg kanskje fokuserer mer på muslimer, men jeg vet at mange andre grupper er utsatt og forfulgt også ... mens du ser ut til å mene at muslimer som myrdes er helt greit ... Tillegger jeg deg standpunkter du ikke har trekker jeg de tilbake, men tenk da litt over at du gjør det samme!Nå er det ikke alltid slik at muslimer står mot ikke-muslimer ... det er andre konflikter i verden selv om man ikke skulle tro det når man hører på enkelte. I nettopp India er også kristne utsatt for forfølgelse, her kan du lese litt om kristen-hindu uro.http://www.theaustralian.news.com.au/printpage/0,5942,20402408,00.html

13.09.2006 @ 21:58
URL: http://islam.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/2002779
hits Site Meter