Busted

Beate avslørte meg, ved å gå rett til kjernen. Som jeg sa, man trengte å skjønne hva som egentlig stod i listen min. Men jeg tenkte jeg burde gå gjennom og forklare de andre tingene også. Prøvde å legge ut endel lureinformasjon og de fleste gikk i noen av de fellene som var satt opp.

Enten det var å kaste inn ting som virket for gærne, noe spilte på antatte fordommer og andre ting igjen var bare kastet inn for å bryte mønstret ...alt bortset fra en liten sak stemte, men sannheten kan også vris litt. :)

Må bare beklage manipulasjonene, og ikke minst at jeg nøt dem også  :-)


   1.      Jeg har aldri blitt stoppet i tollen.

Sant, om det skyldes mitt uskyldige fjes, eller at tollerne tenker, en smugler kan da ikke se så skyldig ut vet jeg ikke, men det stemmer da.


   2.      Jeg har aldri blitt sjekket av politiet i Norge, bortsett fra en gang jeg ankom fra Sverige med buss. Politimannen som sjekket min ID var en pakistansk nordmann.

Sant, merkelig tilfeldighet det med at politimannen som sjekket meg var pakistaner. Ellers aldri blitt stoppet av politiet. Selv den gangen kan jeg ikke si at jeg ble stoppet, da fyren sjekket alle sm gikk av bussen. :)

   3.      I en lang periode i tenårene gikk jeg med kniv på meg nesten hele tiden.

Sant, men man må nesten vite litt bakgrunn før man skjønner denne. Tenker man seg noe ala west side story tar man da helt feil. Jeg er ingen bygutt, har vokst opp på landet. Nesten daglige turer i skogen, en rekke fisketurer og en fasinasjon med treforming forklarer saken. :)

   4.      Har ganske god kjennskap til pyroteknikk og sprengstoff.

Sant det og. Altid syntes eksplosjoner var spennende, og hadde en naturfaglærer med noen lignende interesser.

   5.      Har sprengt mange maurtuer.

Her var løgnen. Gitt påstanden over her kunne man kanskje tro at det stemte, men det gjorde det da ikke. Faktisk aldri bukt eksplosiver. Å kunne bygge er noe annet enn å bygge. :)

   6.      Deltatt i en rekke fester hvor store mengder med alkohol og narkotiske stoffer ble brukt. Dog uten å ha rørt noe av dette selv.

Sant , jeg studerte i USA, og var da på mange fester med venner. Har imidlertid alltid kjørt en totalavholdslinje, og den har da holdt så langt. :)

   7.      En liten bagatell hindret at jeg fikk deltatt i the million man march.

En gruppe fra universitetet vårt bestemte seg for å dra, jeg hadde pålanlagt å bli med, men jeg ble syk og fikk aldri dratt.

   8.      Jeg tok jegerprøven i 8. klasse, har skutt med rifle, hagle, automatpistol, automatgevær, pistol og relvover, men aldri hatt et skytevåpen hjemme.

Forteller kanskje noe om hvor jeg vokste opp det. Rifle og hagle var standard nok der det :) Alt det andre fikk jeg først prøvd i USA. Pappa var da hovedgrunnen til at en ivrig 16 årig jeger aldri fikk kjøpt skytevåpen. Totalforbud mot skytevåpen der. Senere har jeg bare aldri gjort det.

   9.      Krysset grensen til USA uten de rette papirer, og ble tatt i immigrasjonen.

Kanksje litt misvisende, men jeg var jo der på studentvisum, og det er endel dokumenter fra universitetet man skal ha med seg hver gang man beveger seg utenlands. Jeg hadde de men hadde sjekket det inn i bagasjen. Fikk et tøft avhør, men det endte med at offiseren ringte universitetet og etter bekreftelse på at jeg var student fikk jeg en siste utskjelling før hun ble koselig og ønsket meg lykke til med videre studier. :)

  10.      Vært i feil ende av en nervøs politimanns pistol.

Sant. Ble stoppet for å kjøre for fort. men mens politimannen kom bortover så åpnet jeg døra og var på vei ut for å forklare meg, de ene skrek om at jeg skulle fryse, den andre dro ut pistolen. Førstemann virket erfaren, men mannen med pistolen skremte meg, for han var passe nervøs. Det endte imidlertid godt, og jeg slapp faktisk uten bot :)

  11.      Har hatt amerikanske kamphelikoptere i kikkertsiktet.

Sant. Ble venner med en amerikaner ved universitetet, og da han hørte at jeg likte skyting så inviterte han meg med seg en tur. Han og hans svoger hadde kjøpt noen nye geværer de skulle skyte inn. Byen jeg bodde i skikkelig cowboyland som dere skjønner. Vel vi dro til en liten dal ut i ørkenen (ikke sand ørken da som dere skjønner .. ) hvor de satte opp blinker som vi skjøt på. Ganske kult. Var forsåvidt her jeg skjøt med pistol, revolver, automatpistol og automatgevær. Fyren var erkekristen, men med et våpenarsenal som virket nok for en liten hær.

Mens vi hold på, så hørte vi helikoptre et stykke unna. Det lå en veldig stor militærbase  ikke langt unna der jeg bodde, og det var to apache helikoptre som var på vei mot basen. Wanna look closer? joda, jeg kunne godt tenke meg det. Fikk jeg en rifle med et gigantisk sikte så jeg kunne kikke nærmere på de. Svogeren til kameraten min kommenterte bare litt tørt at jeg ikke måtte skyte ... -They've got bigger guns.

  12.      Har blitt skjelt ut etter notene av en professor, som kastet papirene mine i fjeset på meg, og jeg har stått og skreket tilbake til henne. Forøvrig min yndlingsprofessor.

Stemmer begge deler. En litt eldre afroamerikansk dame, som alle studentene var vettskremte av. Jeg greide meg greit i klassen hennes, men ble sur da hun gav meg en C på en prøve fikk 90% på. Grunnen? Hun visste jeg ikke hadde lest, og at jeg greide meg greit på et kjapt hode og god hukommelse. "Not in my class you wont. You'll have to work harder to get a good grade." Det løftet holdt hun da, og jeg fikk en A i klassen til slutt. En professor jeg har kontakt med den dag idag, 7 år etter at jeg kom tilbake!

  13.      Blitt prøvd forført av en ung, pen amerikansk sykepleier.

Sant. Fant ut etterhvert at det var noe slags krangel mellom henne og ektemannen ... anyhow, glad jeg holdt meg unna :)

  14.      Ikke akkurat en danser, men har trent mye aerobics, og er ganske rytmisk når jeg vil.

Sant, skremmende nok, ja.

  15.      Vanket i Blitzmiljøet en periode.

En kjempegod grunn til dette. maten til Stein Lillevolden! :) Ellers deltok jeg forsåvidt på mange demonstrasjoner, var bare aldri en av steinkasterne eller en av de som slåss mot politiet. :)

  16.      Endret studieretning flere ganger, og et par karriere switch også, med en sikksakk cv som resultat.

Sant nok

  17.      Elsker å mimre med gamle tv serier og filmer.

Sant

  18.      Elsker å lese, har gjort det nesten så lenge jeg kan huske.

Sant

  19.      Har stillt mange spørsmål ved religionen gjennom tenårene så vel som senere, og det styrker idag mitt religiøse standpunkt.

Og sist men ikke minst, det stemmer.

Kommentarer:
Postet av: Beate

:-DDet var ikke dårlig!Men du, den CV-en skulle jeg ha sett!Dessuten har jeg laget en post i dag, litt til ære for deg (også):http://beatesrasteplass.wordpress.com/2007/01/09/det-geniale-med-worpresscom/

09.01.2007 @ 23:08
URL: http://beatesrasteplass.wordpress.com
Postet av: Iskwew

Denne var bra:"Not in my class you wont. You'll have to work harder to get a good grade."Det høres ut som en fornuftig dame :D

09.01.2007 @ 23:27
URL: http://iskwew.com/blogg/
Postet av: Shoaib

Beate, så den, og jobber med saken .. more information will follow! :DIskwew hehe

10.01.2007 @ 12:08
URL: http://islam.weblogg.no
Postet av: Iskwew

Shoaib, kan du sende meg en mail på iskwew@gmail.com ? Jeg trenger et faglig råd :o)

10.01.2007 @ 21:02
URL: http://iskwew.com/blogg/
Postet av: Iskwew

Jeg tok sjansen og la ut uten faglig råd :o) Ikke ulikt slik jeg ellers legger ut ting. Er det skrevet... ut med det.http://iskwew.com/blogg/2007/01/10/shia-og-sunni-muslim-som-skillelinje-i-irak-en-takelegging/

10.01.2007 @ 23:39
URL: http://iskwew.com/blogg/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/3500070
hits Site Meter