pakistanske gjengmedlemmer????

Synes denne var grov! Jeg har lite imot at gjengmedlemmer "plages" med å bli tatt for de minste forseelser, synes derimot at når man begynner å arrestere folk som kjenner, eller enda verre, er i slekt med gjengmedlemmer. Verre fordi mens venner og bekjente jo kan velge å ikke ha så mye med noen de vet er i gjengmiljøene å gjøre, så er det verre for familien.

Lederen for gjengprosjektet, Eirik Jensen i Oslo-politiet sier: 

"det er en risikosport for utenforstående å omgås folk som de vet tilhører dette miljøet."

Hva skal familien gjøre?

Dessuten, når politiaksjoner gjør at ustraffede personer mister jobben, så synes jeg det er betenkelig.

Men det er ikke det som irriterte meg med artikkelen. Journalisten forteller om aksjonen i faktaboksen: "Oslo politidistrikt leder prosjektet som skal bekjempe de pakistanske gjengene."

"DE PAKISTANSKE GJENGENE??? " Dette er folk som ofte er født i Norge, eller er oppvokst her. Men pakistanske er dem for det, eller?

Kanskje jeg er oversensitiv en lørdag morgen, men jeg reagerer ihvertfall på dette!


Kommentarer:
Postet av: Iskwew

Aftenposten hadde en "morsom" en til i går, her:http://oslopuls.no/nyheter/article1590279.ece"Ifølge Oslopolitiets statistikk over menn som er anmeldt for voldtekt har to av ti menn bakgrunn fra Midtøsten og like mange bakgrunn fra et afrikansk land. Menn med etnisk, norsk bakgrunn utgjør bare en tredjedel. Statistikken skal tas med en stor klype salt. Den dreier seg om anmelde forhold, ikke om dommer eller etterforskede forhold. Men det er sannsynlig at flyktninger fra kulturer med et annet kvinnesyn og et annet forhold til seksualitet enn det "norske", og som bærer på traumer eller lever ustabilt og ensomt i mannsdominerte miljøer, er overrepresentert blant voldtektsmenn i Oslo."Budskap: Innvandrere er farlige, og kvinner bør helst holde seg innendørs etter mørkets frembrudd. Jeg skulle gjerne hatt kloa i den statistikken hun baserer seg på. For jeg tror bestemt dette er å frata norske menn alt ansvar for at kvinner ikke er trygge, og inntil jeg ser den underliggende statistikken er jeg særdeles mistenksom.

06.01.2007 @ 13:46
URL: http://iskwew.com/blogg/
Postet av: olec

Hei min venn. Snodig nok lurte jeg også litt på det. Mener de altså at alle disse er pakistanere med pakistansk pass, mener de at de er nordmenn med pakistansk opprinnelse. Mener de at det er nordmenn med pakistanske foreldre. Hva mener de?Forøvrig syntes jeg det er skikkelig fresht å bli tilbudt russiske og ukrainske damer på siden din altså (ler)

06.01.2007 @ 13:49
Postet av: Shoaib

Iskwew, det tenker jeg også! Jeg er alltid mistenkelig når de presenterer resultater fra statistiske undersøkelser uten å få presentert rådataene .. Olec: Ja du sier noe, man kan lure.Vedr. det med russiske og andre damer ... enda en grunn til at jeg bør komme meg ut og vekk herifra. Den andre grunnen er som Iskwew har påpekt i en idligere tråd ... utrolig tregt til tider ... Men okke som ... Jobber med saken! :)

06.01.2007 @ 14:07
URL: http://islam.weblogg.no
Postet av: Peder

Da U.S. Treasury gravde dypere inn i Capones kriminelle historie, fant de ut ting som beviste nok til å sende han til fengsel for skattebedrageri. I Oktober 1931, ble Capone dømt til ti års hardt arbeid på Atlanta, Georgia fengsel de første to årene, senere ble hans sent til Alcatraz Island i San Francisco, California.Som du ser ble ikke USAs farligste kriminelle figur på 30-tallet tatt for mord , selv om han hadde mange drap på samvittigheten.Det har vært kringkastet at Gjengene skulle forfølges på samme måte som Nokas-ranerne. Etter Aker-brygge skytingen og Moske-skytingen ble dette tatt opp på høyt politisk nivå.http://epos.stortinget.no/SpmDetalj.aspx?id=34139Siden 1980-tallet har det vært begått mange alvorlige kriminelle handlinger som av politiet og media har blitt knyttet til gjenger omtalt som A-gjengen, Youngguns, B-gjengen mfl. Det handler om hevn- og voldshandlinger, ran, svindel, kidnappinger, narkotikaomsetning, skyteepisoder og endog mord. Disse mafiapregede gruppene skal ifølge beskrivelsene ha et stort antall medlemmer og særlig rekruttere i enkelte minoritetsmiljøer i Oslo. De er bygd opp med harde indre kjerner og mange tilknyttede medløpere i lukkede hierarkiske strukturer, som er vanskelige for politiet å avdekke. Det er svært alvorlig om slike bander får befeste seg over tid. Det kan skape et inntrykk av at samfunnet ikke evner å få bukt med organisert kriminalitet, og at vi mangler ressurser og gode nok metoder. Hvordan vurderer statsråden situasjonen, og hvilke tiltak kan settes inn for å stanse bandenes virksomhet på en effektiv måte?

06.01.2007 @ 14:55
URL: http://no.wikipedia.org/wiki/Al_Capone
Postet av: Peder

Beklager at jeg roter. Her er den linken jeg skulle ha sendt med forrige innlegg.Jan Bøhler vil ha en «Nokas-aksjon» for å rulle opp A- og B-gjengen. Han får støtte fra justisminister Knut Storberget.Han mener samfunnet skylder innvandrermiljøene å ta et skikkelig oppgjør med A- og B-gjengen, som domineres av menn med pakistansk bakgrunn. Lykke til med Ukrainske damer og god helg.

Postet av: Shoaib

Peder, jeg er ikke uenig i at disse skal "plages" ... har jo faktisk sagt at jeg har lite imot det. Det er plagingen av folk som kjenner eller er i slekt med dem jeg synes er ille ... og journalismen som skal beskrive det er enda verre ...

06.01.2007 @ 15:05
URL: http://islam.weblogg.no
Postet av: Sexy Sadie

Det at det er "mørke karer" som blir anmeldt for voldtekt oftere enn norske menn som gjør det sammenfaller med det som vi vet at man ikke har en sak med mindre det er noen utenifra som voldtar deg. Er det hva vi kaller for et "nachspielvoldtekt" så er det ingen vits i å gå til snuten heller, det blir ord mot ord. Da er det bedre å få det gjort opp privat hvis man vil ha hevn.Dog, så tror jeg nok "nordmenn" er like troende til å begå voldtekt/seksuelle overgrep som andre fyrer i det her landet.

06.01.2007 @ 20:15
URL: http://sexysadie.norblogg.net
Postet av: Shoaib

Sexy Sadie: Du har rett tror jeg, deler av det er også fordi de fleste voldtekter som ikke anmeldes blir begått av noen offeret kjenner. (De fleste voldtekter blir aldri anmeldt, og grunnen til det er den ganske så tragiske at kvinnene VET de ikke vil bli trodd stort sett. Det er ikke det verste, det verste er at de har rett.)

06.01.2007 @ 20:42
URL: http://islam.weblogg.no
Postet av: VamPus

I USA blir man amerikaner den dagen man sverger troskap til det amerikanske flagget og får sitt statsborgerskap innvilget. I europa er man 2. og 3. generasjons innvandrer. Idiotisk. Enig med muslimen her.

08.01.2007 @ 11:16
URL: http://vampus.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/3434764
hits Site Meter