Sensur og sensur

Det har vært sagt en rekke ting om hvordan Islamsk Råd Norge (IRN) skal ha bedt TV2 om ikke å sende dokumentar programmet dokument 2. Nå ba ikke IRN TV 2  om ikke å sende det, men markerte at man ikke likte ideen om å sende det ut på nytt. Jeg synes ikke det er så vanskelig å forstå og godta. Krav om at TV 2 ikke sendte det ville jeg selvsagt tatt klar avstand fra.

Men her har dere noe virkelig sensur å bli sure over, TV 2 har nemlig bukket under press for ikke å sende innslag, ikke fra muslimske fanatikere men mektige pengeinteresser. Jeg holder ikke pusten i påvente av at Tabloid tar opp denne problemstillingen. (Kanskje NrK gjør det? :) )

Kommentarer:
Postet av: Iskwew

Ikke noe er vel mer effektivt enn true noen p lommeboken. Patetisk!

06.10.2006 @ 10:59
URL: http://iskwew.com/blogg/
Postet av: Shoaib

Jupp, vi ser hvordan "prinsippene" raskt forsvinner nr det er lommeboken det gr utover ... virkelig patetisk.

06.10.2006 @ 20:09
URL: http://islam.weblogg.no
Postet av: dunkman

S langt er det forbigtt i tausehet - en ikke-sak. Ser ogs at filmene er fjernet fre YouTube, garantert etter press fra ynkelige TV 2.Det irriterer meg kraftig at de som s kraftig str p prinsippene nr det gjelder karikaturene (og jeg er en av dem, bare s det er sagt) ikke har prinsipiell ryggrad nok til engang ppeke parallellene og den hule dobbeltmoralen i dette tilfellet.

06.10.2006 @ 21:52
URL: http://dunkmania.blogspot.com
Postet av: Martin

Trist at moralen skal stoppe der feite lommebker kommer inn i bildet.Hvis det ikke er frykt s er det penger..

06.10.2006 @ 22:27
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Trond

Jeg tror du har missforsttt mitt innlegg om saken. Jeg syntes et llikevel er uheldig nr en organisasjon forsker f nstoppet et program. uannsett hvilke trosretning denne organisasjonen har

08.10.2006 @ 14:31
URL: http://www.trondsite.tk
Postet av: Shoaib

Trond, poenget er at de ikke prvde stoppe programet, selv om enkelte medier prvde vise det slik. Det de (Islamsk Rd Norge) sa til TV2 var at de ikke flte at dette var bra. Hvordan skal en organisasjon ellers si noe om hva de fler vedrrende noe som skjer? Eller mener du at religise organisasjoner ikke skal mene noe om slike ting?Jeg anklager deg ikke for mene dette kun fordi det dreier seg om muslimer, men jeg prver heller si noe om hvordan en organisasjon skal uttrykke seg om noe som skjer i samfunnet. Jeg mener at dette var rett mte reagere p.

08.10.2006 @ 22:28
URL: http://islam.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/2244279
hits Site Meter