Sensur og sensur

Det har vært sagt en rekke ting om hvordan Islamsk Råd Norge (IRN) skal ha bedt TV2 om ikke å sende dokumentar programmet dokument 2. Nå ba ikke IRN TV 2  om ikke å sende det, men markerte at man ikke likte ideen om å sende det ut på nytt. Jeg synes ikke det er så vanskelig å forstå og godta. Krav om at TV 2 ikke sendte det ville jeg selvsagt tatt klar avstand fra.

Men her har dere noe virkelig sensur å bli sure over, TV 2 har nemlig bukket under press for ikke å sende innslag, ikke fra muslimske fanatikere men mektige pengeinteresser. Jeg holder ikke pusten i påvente av at Tabloid tar opp denne problemstillingen. (Kanskje NrK gjør det? :) )

Kommentarer:
Postet av: Iskwew

Ikke noe er vel mer effektivt enn å true noen på lommeboken. Patetisk!

06.10.2006 @ 10:59
URL: http://iskwew.com/blogg/
Postet av: Shoaib

Jupp, vi ser hvordan "prinsippene" raskt forsvinner når det er lommeboken det går utover ... virkelig patetisk.

06.10.2006 @ 20:09
URL: http://islam.weblogg.no
Postet av: dunkman

Så langt er det forbigått i tausehet - en ikke-sak. Ser også at filmene er fjernet fre YouTube, garantert etter press fra ynkelige TV 2.Det irriterer meg kraftig at de som så kraftig står på prinsippene når det gjelder karikaturene (og jeg er en av dem, bare så det er sagt) ikke har prinsipiell ryggrad nok til å engang påpeke parallellene og den hule dobbeltmoralen i dette tilfellet.

06.10.2006 @ 21:52
URL: http://dunkmania.blogspot.com
Postet av: Martin

Trist at moralen skal stoppe der feite lommebøker kommer inn i bildet.Hvis det ikke er frykt så er det penger..

06.10.2006 @ 22:27
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Trond

Jeg tror du har missforstått mitt innlegg om saken. Jeg syntes et llikevel er uheldig når en organisasjon forsøker å få nstoppet et program. uannsett hvilke trosretning denne organisasjonen har

08.10.2006 @ 14:31
URL: http://www.trondsite.tk
Postet av: Shoaib

Trond, poenget er at de ikke prøvde å stoppe programet, selv om enkelte medier prøvde å vise det slik. Det de (Islamsk Råd Norge) sa til TV2 var at de ikke følte at dette var bra. Hvordan skal en organisasjon ellers si noe om hva de føler vedrørende noe som skjer? Eller mener du at religiøse organisasjoner ikke skal mene noe om slike ting?Jeg anklager deg ikke for å mene dette kun fordi det dreier seg om muslimer, men jeg prøver heller å si noe om hvordan en organisasjon skal uttrykke seg om noe som skjer i samfunnet. Jeg mener at dette var rett måte å reagere på.

08.10.2006 @ 22:28
URL: http://islam.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/2244279
hits Site Meter