Hagen rasistisk?

Diskusjonen rundt Carl I Hagen og rasisme har blusset opp igjen etter hans angrep på den avgåtte UDI-direktøren Manuela Ramin-Osmundsen. Prolemet er imidlertid ikke hva Hagen konkret har sagt, men hva som  ligger bak dette. Han stiller på denne måten spørsmål om man egentlig kan stole på folk med annen etnisk bakgrunn, i vanlig Hagen stil hvor han selvsagt ikke sier dette rett ut.


Kommentarer:
Postet av: MAX nus

Hagen er kongen, han tørr der de andre ikke tørr.1. Norsk innvandrings og asylpolitikk er naiv takket være venstre.2. Hagen har alltid rett.3. Hagen tørr der andre blir bleke.

12.06.2006 @ 20:50
Postet av: Shoaib

Tja si det,1.) De fleste av oss liker å kalle det humant da, ukjent konsept for andre skjønner jeg.2.) Bortsett fra når han tar feil, sånn ca 24 timer i døgnet :)3.) Eh, nei. Hagen tør å angripe ALLE svake grupper.

12.06.2006 @ 21:10
URL: http://islam.weblogg.no
Postet av: Asle

Grunnen til at f.eks. folkevalgte må være norsk statsborger er en antagelse om at de er mer lojale til nasjonen. Slik er det, og det er grunn til det.

13.06.2006 @ 23:46
Postet av: Shoaib

Ja, og det gjelder ombudsstillinger også. Men stillingen dette er snakk om er ikke en ombudsstilling. Det er den underliggende rasismen (jeg er åpen for at jeg er strengere mot Hagen enn jeg ville være med andre, grunnet hans historie.)

14.06.2006 @ 01:20
URL: http://islam.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1409487
hits Site Meter