Feil fokus?


Synes det kanskje er feil fokus å klage på, og etterforske,  at noen tok opp hengingen av Saddam. Ser ut som den irakiske regjeringen mener at det som skjedde under henhingen ikke var feil, men at problemet er at det kom ut. Det samme fra den britiske regjeringen.

Mener vel kanskje også at det største problemet med dødsdommen var at man aldri vil få vite hva som egentlig skjedde i en rekke av forbrytelsene Saddam var anklaget for. Det er enkelte sikkert glade for, men det er en annen sak igjen.

Kommentarer:
Postet av: Undre

Haha! Det har du jammen meg rett i!Kjipt med bevis, vet du.

04.01.2007 @ 15:30
URL: http://undreverset.wordpress.com
Postet av: Peder

http://timblair.net/ee/images/uploads/chesaddama.jpgDet er kjipt å resirkuler andres søppel, men denne er ganske interessant?LENGE LEVE SADDAM!December 31st, 2006GUD ER STOR, DØD OVER VESTEN, PALESTINA ER ARABISK!Galfisk fordømmer USAs innsatte regjering i Irak og utsteder en fatwa på alle skyldige i Saddams død.TIL HELVETE MED DERE ALLE

Postet av: Iskwew

Interessant nok vil han aldri stille til ansvar for noe av det verste han gjorde, og det er folkemordet på kurderne. Eller krigen mot Iran.

06.01.2007 @ 13:48
URL: http://iskwew.com/blogg/
Postet av: Shoaib

Problemet her ser ut til å være at man ikke synes at det som skjede var ille, men at det ble tatt opp. Snakk om misforstått rettferdighet.

06.01.2007 @ 15:07
URL: http://islam.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/3399929
hits Site Meter