Jeg skal ut og reise

Det kan hende noen andre vil overta stafettpinnen en stund, ellers er jeg tilbake i August. Jeg kommer nok til å prøve å skrive noen innlegg med jevne mellomrom, men kan ikke love noe fordi det avhenger av tilgang på nett.

Reiser på torsdag, men vet ikke om jeg får skrevet noe før det eller ei.

Kommentarer:
Postet av: Sheik Josef Al-Qaradawi

At a well-attended conference last weekend in Istanbul which addressed issues of Muslims in Europe, religious and intellectual leaders from the Sunni world ratified a European Muslim declaration of principles which, among other things, describes terrorism as "a cancer", reports Jörg Lau in disbelief. "Here it was possible to involve Islamic authorities who would be unacceptable in the west – like Sheik Yusuf Al-Qaradawi from Qatar, who condoned the 'martyr operations' in Israel and Iraq. In Istanbul he sat listening patiently in the audience while the European speakers took it in turns to brand suicide bombing as intolerable and un-Islamic."http://www.signandsight.com/intodaysfeuilletons/840.html

Postet av: Anne Olsen

Sheik Josef Al-Qaradawi leser du Norsk ?Det er en artig tendens man ofte kan observerer hos mennesker, der tar Islam i forsvar. Og det er at de drar fram noen av kristendommens og vestens minst stolte stunder. Alt fra heksebrenninger til folkemord på indianere og nu en kristen regel om at homser skal jaktes og drepes (Første gang jeg hører om en sådan regel).Logikken synes å være, at: “når de andre kunne gjøre det så er det urimelig , å si at Muslimer ikke må”.Det sier en hel masse om hvor små forventninger, selv de der tar Islam i forsvar, har til Islam.Der har foregått forferdelige ting i kristendommensnavn især i middelalderens Europa. Senere er der foregått forferdelige ting i de totalitære ideologiers navn. Jeg har aldri hørt de ting forsvaret med at andre også har gjort slemme ting.Kunne man forestille sig en Katolsk prest forsvare inkvisisjonen med, at der også finnes forfølgelse i Islam ?. Nei vel Hvis jeg går til min folkekirke prest og spør ham om den regelen med homser , som Allan her nevner. Så han svarer meg, at det skal jeg ikke tenke på, for i Saudiarabien halshugger de masser av homser ?. Ikke særlig sannsynlig.Når det kommer til Islam, er det tydelig at mange mener, at fordi der nu har funnet forferdelige ting sted. Så må Islam have rett til at gjøre ting der er minst likeså jævelige.

Postet av: Sheik Josef Al-Qaradawi

Interessant personNavnet er Salman al-Ouda, og han er en meget interessant person. Al-Ouda og hans bedre kendte kollega Safar al-Hawali, der ligeledes stammer fra Saudi-Arabien, har længe været ledende skikkelser i islamistiske kredse. På grund af deres oppositionsvirksomhed efter Golfkrigen blev de begge arresteret af de saudiske myndigheder i 1994 og slap først ud af fængslet fem år senere. Ifølge det amerikanske tidsskrift Weekly Standard, der normalt er velunderrettet om islamisk terrorisme og dens forbindelser med det tidligere irakiske regime, har i hvert fald al-Ouda fortsat sin at støtte til antiamerikanske voldshandlinger efter sin løsladelse.Det har også længe stået klart, at al-Ouda er en ven af Osama bin Laden, som i flere propagandavideoer har rost ham for at have "oplyst" muslimske unge og for hans støtte til den hellige krig.

Postet av: Marion

Shoaib, når du er tilbake hadde det vært interessant å høre hva du tenker om denne kommentaren: http://www.aftenposten.no/meninger/kommentarer/article1404345.ece

01.08.2006 @ 11:55
URL: http://www.marion.blogg.no
Postet av: Walid Shoebat

http://www.shoebat.com/index.phpInteressant propagandaprogramhttp://tinyurl.com/n4ww2http://video.google.com/videoplay?docid=-2967276362246845611&q=Obsession%3A+What+The+War+on+Terror+Is+Really+About

07.08.2006 @ 18:20
URL: http://tinyurl.com/n4ww2
Postet av: Shoaib

Ser ikke videoen, men kan tenke meg hva det er ja. Propaganda, fra den ene eller den andre siden, er alltid litt morsomt, og litt tragisk.

18.08.2006 @ 10:42
URL: http://islam.weblogg.no
Postet av: Shoaib

Hei der Marion, Tja, hva skal man si. Jeg er stort sett veldig enig med Åmås i hans analyse, uten at jeg kan si at jeg kjenner problemstillingen så veldig godt. Like rundt den tiden jeg dro på ferie mener jeg å huske at det var et annet innlegg om det samme fenomenet av Abid Raja, tror det var i Aftenposten også.

18.08.2006 @ 10:46
URL: http://islam.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1558514
hits Site Meter